ARCANAS RED CHARISMA
NO40258/13
Cocker Spaniel 
 
Charisma kom til oss fra Kennel Arcanas våren 2013. Hun er en smart, intens og lett manipulerende diva som har tatt hele huset - inkludert sofaen og alt som befinner seg i den - med storm. Divaen har hatt tre flotte kull med røde hjerteknusere, og vi mistenker at hun har videreført "sofagenene" til en del av dem.

TROLLHOVDS NYMERIA
NO44669/15
Cocker Spaniel 

 

CARVE CANEM MARCEL MAXIMUS
NO37800/15
Eurasier 

Mars, som han blir kalt til vanlig, kom til oss i juni 2015 som en 12 uker gammel omplasseringshund. 28 kilo kosebamse med en fantastisk personlighet!

 

TROLLHOVDS RAVNA 
14463/07 
Gordon setter 

Ravna vil være rypehund! Ho er intens og går stort. En liten utfordring å holde kontakt med i terrenget, men en alle tiders familiehund. Et enda større råskinn å snørekjøre med enn sin mor!

TROLLHOVDS RAMSES 
14461/07
Gordon setter
 
 
Vi skulle egentlig bare beholde en tispevalp fra kullet til Saivva og Ike, men mor i huset slo seg vrang og slo av mobilen da vi hadde en hannhund igjen som ikke var solgt. Ramses er deilig. Elsker så sitte på fanget og kose, og skjønner ikke helt at han har blitt stor gutt. 

Mentalt sett en mykere type enn sin søster, og mer forsiktig i terrenget. Vi venter vel egentlig fortsatt på den store uttellingen i jaktsituasjoner, men han koser seg på tur i skogen.

Kommentarer

20.05.2020 00:47

Kari thorsen

Planlegger dere noen valpekull og i så fall når og med hvilke av hundene? Mvh Kari thorsen